Domo 10 Kültéri kőragasztó

Domo 10 Kültéri kőragasztó tulajdonságai

Domo 10 Kültéri kőragasztó: Az extra erős megoldás

A Domo 10 kültéri kőragasztó egy olyan kétkomponensű epoxi ragasztó, amely kifejezetten kőfelületek kültéri ragasztásához lett tervezve. Az extra erős formulája fagyálló, így még a szélsőséges időjárási körülmények között is megbízhatóan teljesít. A rugalmas összetételének köszönhetően alkalmas fém, üveg, fa és egyes műanyagok ragasztására is, és képes biztos tapadást kialakítani akár nedves felületeken is.

Domo 10 Kültéri kőragasztó

Domo 10 Kültéri kőragasztó - Keverési aránya

A Domo 10 kőragasztó könnyen kezelhető, keverési aránya 1:1. Ennek köszönhetően a felhasználók könnyedén elkészíthetik a ragasztókeveréket anélkül, hogy bonyolult arányokkal kellene számolniuk. Az egyszerű keverési folyamat gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, így akár sürgős projektjeink során is megbízhatóan alkalmazható.

Domo 10 Kültéri kőragasztó - Kiemelkedő tapadás

A Domo 10 kültéri kőragasztó nagyon erős kötést hoz létre, erőteljes tapadással rendelkezik. Ezen kiemelkedő tulajdonsága által bátran használható minden olyan felületek összeillesztésénél és ragasztásánál, ahol fontos a magasfokú szilárdság, teherbírás és tartósság. Használható nem csak kőragasztás esetén, hanem legyen szó akár fémről, üvegről, fáról vagy műanyagról, ez a ragasztó ideális választás lesz.

Domo 10 Kültéri kőragasztó

Domo 10 Kültéri kőragasztó színezhetősége

A Domo 10 kőragasztó igény szerint színezhető, lehetőséget adva a felhasználóknak a kreativitás kibontakoztatására. Egy színezhető ragasztóval kiemelhetünk, kontrasztot teremthetünk két anyag között, vagy éppen színben harmonizálhatjuk a körülötte lévő anyagokkal. Ezáltal a Domo 10 nem csak ragasztóként funkcionál kiválóan, hanem esztétikailag is hozzájárulhat a projekt teljes körű sikeréhez.