Domo 10 kültéri kőragasztó

Domo 10 kültéri kőragasztó a Magyarker választékából

Domo 10 kültéri kőragasztó: Az extra erős, kétkomponensű megoldás

A Domo 10 kültéri kőragasztó egy innovatív megoldás, amely kiemelkedő erősséggel bír, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, kiváló ragasztást biztosít különböző felületeken. Ez a kétkomponensű epoxi ragasztó ideális választás:

  • fémek
  • üveg
  • fa, kőzetek
  • és egyes műanyagok összeragasztásához, akár nedves környezetben is.

Domo 10 kültéri kőragasztó

Domo 10 kültéri kőragasztó - Színezhetőség és erős tapadás

A Domo 10 kőragasztó igény szerint színezhető, így könnyen illeszthető bármilyen stílusú  környezethez és a különféle felületek színeihez. Akár művészi alkotást is készíthetünk használatával, például a színezett ragasztóval kontrasztot alkotva a kő eredeti színeivel. Emellett rendkívül erős tapadást biztosít, ami hosszú távú és megbízható kötést eredményez.

Domo 10 kültéri kőragasztó - Extra erősség és időjárásállóság

A Domo 10 kőragasztó kiválóan ellenáll a változó külső környezeti tényezőknek, beleértve a fagyást és a nedvességet is. Kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy csak nagyon kis mértékben zsugorodnak. Ideális választás kültéri felhasználásra, például kerti projektekhez vagy burkolatokhoz, legyen az kerítés fedkő vagy lépcső burkolat.

Domo 10 kültéri kőragasztó

Domo 10 kültéri kőragasztó - Kétkomponensű kialakítás

A Domo 10 kültéri kőragasztó kétkomponensű kialakítása biztosítja a megfelelő tapadást és szilárdságot. A keverési arány 1:1, így könnyen és pontosan elkészíthető a ragasztó a felhasználói igényeknek megfelelően. Fontos megjegyezni, hogy ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérjük, várjuk meg a száradási idő és tartsuk be a felhasználásra vonatkozó leírást.