Felületkezelő szerek: Cera Pasta szilárd viasz

A márvány és gránit ápolása, avagy a felületkezelő szerek fontossága

Felületkezelő szerekkel - Ragyogás és védelem egyszerre

A Cera Pasta szilárd viasz egy kivételes felületkezelő termék, amely átlátszó viasz formájában használható természetes kőzetek felületén, mint amilyen a márvány vagy gránit. Segíti az állagmegóvást, a fényesre polírozott felületeket még csillogóbbá teszi, miközben egy védelmi szerepet is betölt. Népszerűsége abban is rejlik, hogy széles körben használható, kezdve a sírkövektől egészen az ablakpárkányokig.

Felületkezelő szerek: Cera Pasta szilárd viasz

 

Felületkezelő gránitra: Tartós védelem és csillogás

A Cera Pasta szilárd viasz ideális választás a gránit felületek védelmére és szebbé tételére. A gránit magas kopásállósága révén kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, de a Cera Pasta segítségével még tovább növelhetjük tartósságát. A viaszréteg használata által víztaszítóvá válik a felület és tovább fokozhatjuk a gránit ragyogását. A viasz réteg védelmet nyújt a különböző karcolások, szennyeződések ellen is.

Felületkezelő márványra: Az elegancia kiemelésére

A márványnak mindig is volt egy különleges, elegáns kisugárzása, ugyanakkor a márvány az érzékenyebb kőzetek közé tartozik. Ezért kiemelten fontos valamilyen felületkezelő szer használata márványból készült tárgyak esetén- legyen az egy síremlék vagy egy kültéri ablakpárkány. A Cerra Pasta viaszréteg védelmet nyújt az agresszívabb savak és más vegyszerek ellen is, az időjárási körülményeken túl. Ugyanakkor segít kiemelni a márvány természetes szépségét, és gondoskodik arról, hogy ez hosszú időn keresztül megmaradjon.

Felületkezelő szerek: Cera Pasta szilárd viasz

Cera Pasta szilárd viasz, felületkezelő alkalmazási területei:                                      

  • Gránit felületre: Karcálló védelem és ragyogás.
  • Márvány felületre: Véd az agresszív vegyszerek ellen, kiemeli a természetes szépséget
  • Függőleges felületek kezelésére is alkalmas, szilárdságánál fogva

A Cera Pasta szilárd viasz egyértelműen sokoldalú és hatékony felületkezelő, amely egyszerre védi és szebbé varázsolja a különböző felületeket. Legyen szó sírkövekről, gránit asztalokról, márványból  készült szobrokról vagy akár ablakpárkányokról, ez a viasz a kiváló minőségű ápolás és a látványos eredmények garanciája.