Kültéri kőragasztó a Magyarker-től

Kőragasztó kültéri munkákhoz

Domo kültéri kőragasztó

A Domo kültéri kőragasztó extra erős tulajdonsággal rendelkezik. Kétkomponensű epoxi ragasztó, mely olyan erős kötést biztosít, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, beleértve a napfény, eső, hó és fagy hatásait is. A Domo kültéri kőragasztó ideális olyan kültéri alkalmazásokhoz, ahol a tartósság és a megbízhatóság alapvető fontosságú.

Kültéri kőragasztó a Magyarker-től

Domo kültéri kőragasztó - Kétkomponensű technológia

A kétkomponensű epoxi ragasztót használat előtt kell összekeverni. A két egymástól elkülönített komponens, az összekeverés után reakcióba lép egymással. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a ragasztó a lehető legerősebb kötést tudja kialakítani. A két komponens egyesítésekor kialakuló kémiai reakció révén a ragasztó a felületekhez maximális tapadást és tartósságot biztosít.

A sokoldalú Domo kőragasztó

A Domo kültéri kőragasztó extra erős, kétkomponensű, fagyálló tulajdonságaival kiemelkedik a piacon. Kiválóan alkalmazhatók a legkülönfélébb anyagok összekapcsolására, még a kültéri környezet kihívásaival is szemben is. Használható a fémek, üveg, fa és egyes műanyagok ragasztására is, rugalmasságának köszönhetően könnyedén alkalmazkodnak az eltérő anyagokhoz és formákhoz.

Kültéri kőragasztó a Magyarker-től

Kőragasztó univerzális használatra

A Domo kültéri kőragasztó további előnye, hogy nedves felületeken is hatékonyan alkalmazhatók. Ideális választás lehet különböző projektjeinknél, legyen szó kerti szobrokról, térkőről és sírkövekről vagy éppen egyedi kerti dekorációkról. További előnye, hogy színezhető, így még jobban hozzájárulnak a tartós és esztétikus kültéri építészeti alkotásokhoz.