Műgyantás gyémánt korong karos csiszolóra

Gyémánt korong karos csiszolóra, vizes csiszoláshoz

Gyémánt korong karos csiszolóra

A műgyantás, 8 lépéses gyémánt korong karos csiszolóra rögzíthető, mely egy hatékony és megbízható eszköz az építőiparban dolgozó szakemberek számára. Kifejezetten gránit és márvány vizes csiszolására tervezték, hogy lenyűgözően sima felületet érjen el ezeken a természetes kőzeteken. Átmérője 250 mm, biztosítva a nagyobb felületek hatékony csiszolását, miközben a legjobb eredményt érhetjük el gyorsan és könnyedén.

Műgyantás gyémánt korong karos csiszolóra

Gyémánt korong karos csiszolóra – Alkalmazási területei

A műgyantás, 8 lépéses gyémánt korong karos csiszológépre rögzíthető. Főbb felhasználás területi az alábbiak:

  • Pultok és konyhai felületek csiszolása: A gyémánt korong ideális eszköz gránit és márvány konyhai pultok csiszolására.
  • Fürdőszobai felületek csiszolására
  • Padlók csiszolása és polírozása: Nagyobb felületek, mint például gránit padlók és márvány burkolatok felületének a tökéletesítése, fényessé tételére.
  • Egyedi minták és díszítések készítésére a gránit és márvány felületén

Gyémánt korong karos csiszolóra - Főbb jellemzői

Ez a gyémántszerszám műgyantás, 8 lépéses gyémánt korong karos csiszolóra alkalmas, melyet vizes csiszoláshoz fejlesztettek ki. A vizes csiszolás során nincs túlhevülés, így nem keletkeznek repedések, törések a megmunkált anyagban és nincs porártalom.  A 250 mm átmérőnek köszönhetően kiválóan alkalmas nagyobb felületek hatékony és gyors csiszolásához. Márvány és gránit kövek csiszolására alkalmas.

Műgyantás gyémánt korong karos csiszolóra

Gyémánt korong karos csiszolóra

A gyémánt korong karos csiszolóra, egy olyan szerszám mely professzionális eredményeket biztosít, miközben megkönnyíti és felgyorsítja a munka folyamatokat. Szinte nélkülözhetetlen eszköz lett a modern belsőépítészeti munkálatok során, ahol a gránit és a márvány csiszolása feltétel, legyen az fürdőszoba, konyha vagy más belsőépítészeti elem, mely otthonunkat szebbé varázsolja. Ez a gyémánt szerszám beszerezhető a Magyar Kft kínálatából