Tenax poliészter kőragasztó

Kétkomponensű Tenax poliészter kőragasztó

Kőragasztó természetes kőzetek tömítéséhez és ragasztásához

A kőragasztók közül most a Tenax poliészter ragasztót vesszük górcső alá. Ez a ragasztó kétkomponensű, poliészter műgyanta mely sokoldalúan felhasználható különféle kőmegmunkálással járó építési és kreatív projektekben. Leggyakrabban a természetes kövek, mint pl gránit tömítésére és ragasztására használják. Kiváló belsőépítészeti munkák során, például beltéri lépcső burkolásra, konyhapultok, fürdőszobai mosdók beépítésénél.

Tenax poliészter kőragasztó

Tenax kőragasztó - Gyors kötés és megmunkálhatóság

Tenax poliészter kőragasztó egyik fő előnye, hogy gyorsan köt és sűrű állaggal rendelkezik köszönhetően a műgyanta anyagának, ezért hamar megmunkálható. A Tenax kőragasztóval sokkal kényelmesebben dolgozhatunk, ha természetes kőzeteket szeretnénk ragasztani. A műgyanta gyors száradási ideje miatt alkalmas olyan területekre is ahol fontos tényező a gyorsaság.

A műgyanta alapú kőragasztó kedvező tulajdonságai

A Tenax poliészter kőragasztó számos előnyős tulajdonsággal rendelkezik, melyeket az alábbiakban sorolunk fel, a teljesség igénye nélkül:

  • a gyors kötés miatt igazán kellemes vele dolgozni, nincs hosszú várakozási idő
  • különböző színekben kapható, megy lehetővé teszi a tervezők és kivitelezők számára, az egyedi megjelenésű felületek létrehozását.
  • hamar megmunkálható
  • nem fagyálló, így kültéri felhasználásra nem alkalmas

Tenax poliészter kőragasztó

Tenax poliészter kőragasztó tömítéshez és ragasztáshoz

A természetes kövek tömítésére és ragasztására tervezett műgyanta alapú kőragasztó megfelelő tapadást biztosít, és hatékonyan zárja le a hézagokat és réseket. Ez fontos tulajdonság, amikor a természetes kőzetek vízállósága és eredeti textúrájuk megőrzése a tét. A Tenax kőragasztó mindezt biztosítja nekünk a tökéletes ragasztáson és tapadáson kívül. Ennek a ragasztónak a használatával biztosak lehetünk benne, hogy a elkészült mű, legyen az egy konyhapult, vagy egy beltéri lépcső, sokáig megőrzik szépségüket és funkciójukat.